Ви навіть не здогадувалися про це: які прянощі мають магічні властивості

Читать на русском
Автор
1454
Ароматні спеції можуть принести удачу
Ароматні спеції можуть принести удачу. Фото freepik.com

Використовуйте прянощі та спеції у випічці - і удача переслідуватиме вас

Мало хто знає, що спеції здатні не лише покращувати смак та аромат страв, а й можуть залучити удачу чи підзарядити вас енергією. Раніше ми розповідали, які квіти притягують достаток та успіх. Тепер поговоримо про магічні властивості спецій.

Прянощі мають неймовірно приємний аромат, однак разом із цим вони можуть захищати від бід. Про це повідомляє Ukr.Media.

Магічні властивості спецій

  • Кориця — символ багатства і достатку. Її треба додавати в гарячі зимові напої, робити з нею випічку чи навіть ароматний сироп. Приємний аромат кориці здатний притягувати успіх, комфорт і затишок.
  • Гвоздика — не менш магічна спеція. Вона захищає від бід, а також сприяє процвітанню. Гвоздику треба додавати в гарячі напої. Також можна зробити декоративні мішечки з цією спецією і розвішати по всьому будинку.
  • Імбир не лише зігріває, а й притягує енергетику удачі. З цієї пряності можна приготувати чай, спекти печиво, будь-який смаколик або ж смачну страву.
  • Апельсинова цедра, а точніше її аромат, символізує чистоту і свіжість. Також вона може притягнути удачу та сприяти позитивним змінам. Випічка з апельсиновою цедрою має неймовірний аромат.
  • Мускатний горіх сприяє домашньому затишку і щастю в оселі. Його можна додавати в гарячі напої, десерти чи страви з м’яса. Аромат мускатного горіха створює атмосферу тепла і радості.
  • Ваніль — символ щастя та ніжність. Приємний аромат ванілі притягує удачу у стосунках. З нею можна робити випічку або додавати у напої.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не можна мити підлогу навколо людини. Ми поділилися, до чого це може призвести за народними прикметами.