Удача в Новому 2024 році: 3 обряди, які неодмінно допоможуть

Читать на русском
Автор
Щоб обряди спрацювали, важливо проводити їх з чистим серцем і вірити в їхню дієвість (фото створене з допомогою ШІ)
Щоб обряди спрацювали, важливо проводити їх з чистим серцем і вірити в їхню дієвість (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

За народними повір'ями, Новий рік наповнений магічною енергією

Новий рік — це час нових починань і сподівань. Це час, коли ми загадуємо бажання і віримо, що вони обов'язково здійсняться. А щоб удача точно супроводжувала нас весь наступний рік, можна провести кілька простих обрядів.

Обряд з монетами

Цей обряд дуже простий, але ефективний. Перед Новим роком потрібно покласти під подушку 12 монет. Вважається, що чим більше буде монет, тим більше грошей буде в новому році. Вранці, після того, як ви прокинетеся, монети потрібно покласти в гаманець і не витрачати їх протягом року.

Обряд з ялинкою

Щоб притягнути удачу в новому році, потрібно прикрасити ялинку з особливим настроєм. На верхівку ялинки потрібно поставити зірку, а на гілки — іграшки та прикраси зеленого кольору. Зелений — це колір достатку та везіння. Також на ялинку можна повісити листівки з побажаннями щастя та успіху.

Обряд з водою

Вранці в Новий рік потрібно встати рано і набрати в склянку води. Потім потрібно вимити обличчя цією водою і сказати: "Я прокидаюся в новому році з чистим обличчям і новими можливостями. Нехай у мене буде удача в усьому!". Вважається, що ця вода допоможе вам позбутися від негативу минулого року і почати новий з чистого аркуша.

Ось ще кілька порад, які допоможуть вам залучити щастя в новому році:

  • Почніть рік із чистого аркуша. Очистіть своє житло від усього старого та непотрібного. Це символізуватиме початок нового етапу у вашому житті.
  • Відпустіть старі образи та переконання. Якщо ви хочете залучити удачу в своє життя, необхідно відпустити все, що заважає вам рухатися вперед.
  • Будьте відкриті для нових можливостей. Не бійтеся пробувати щось нове та експериментувати. У новому році у вас буде багато можливостей для зростання та розвитку.

Раніше ми розповідали про чотири способи, які можуть допомогти вам залучити гроші в свій гаманець. Адже завершення року — це час, коли фінансова енергетика особливо сильна. Тож не пропустіть можливість покращити своє фінансове становище!