Сонник "вагітність": значення, важливі нюанси і коли такий сон не до добра

Читать на русском
Автор
Вагітна жінка випромінює щастя
Вагітна жінка випромінює щастя. Фото Freepik

Відповідно до сонника, вагітність скоріше добрий знак

Наша підсвідомість здатна доносити нам важливі знаки, іноді надаючи їм найнесподіваніших форм. Наприклад, порожнє відро сниться як на добро, так і на зло — залежно від контексту.

Так і вагітність може приснитися як людям, в оточенні яких очікується поява малюка, так і зовсім не причетним до такої радісної події. Що ж означає вагітність уві сні — до чого сниться і чого чекати після цього?

Що означає бачити уві сні вагітність — тлумачення

Сонник каже, що такий сон означає, в основному, позитивні зміни :

  • доленосна зустріч нової людини у житті;
  • довгоочікувана самореалізація у важливій для вас сфері, особистій чи професійній;
  • якщо ви виношували думки про нову справу чи працювали над певним завданням – скоро народиться ідея чи "вистрілить" результат.

Також цей сон може означати приємні сюрпризи чи кар’єрні зрушення. При цьому, якщо вам наснилася не тільки вагітність, а й пологи, згадайте подробиці:

  • легкий і швидкий процес — до легких і швидких результатів;
  • важкий процес — до неприємних моментів або хвороб у найближчому оточенні.

Погана прикмета, якщо вагітність закінчилася недобре. Викидень символізує непоправну втрату, а в професійній сфері може означати провал — можливо, ви про це й не замислювалися, але підсвідомість сигналізує вам про інтриги та невдоволення з боку начальства чи колег, які можуть ставити вам палиці в колеса.

Раніше ми розповідали, до чого сниться, якщо ноги не рухаються уві сні. Навряд чи знайдеться людина, яка не бачила такого кошмару — а якщо ви серед цих щасливчиків, подивіться в наступному матеріалі, що це означає. Попереджений — значить озброєний, і у разі такого сновидіння ви будете до нього готові!