Чомусь досі живий: відомий окультист зганьбився з прогнозом про смерть путіна

Читать на русском
Автор
3388
Тема путіна часто фігурує в астропрогнозах
Тема путіна часто фігурує в астропрогнозах. Фото Колаж "Телеграфу"

Експерти все ніяк не вгадають із датою смерті російського диктатора

Астрологи і тарологи постійно озвучують прогнози щодо можливої смерті путіна. Своїми припущеннями ділився і окультист Андрій Космач, щоправда, всі названі дати вже пройшли.

Більше року тому в ефірі Ютуб-каналу "Фейгін Live" Андрій Космач говорив, що коридор затемнень у квітні та травні 2023 року стане вирішальним для російського диктатора. Проте вже настала осінь, а подібні новини так і не надійшли.

Так, окультист запевняв, що після затемнення Місяця 5 травня цього року "життєвий шлях російського суверена завершиться". Космач посилався на те, що прогноз складений деякими "трьома найкращими у світі корифеями в галузі мунданної астрології".

"На сьогоднішній день можна впевнено констатувати, що 98,5% це відбудеться у травні 2023 року. І лише 1,5% залишається, що ця агонія затягнеться до серпня 2023 року",— називав Космач дати смерті путіна, жодна з яких, як бачимо, не "спрацювала".

Варто додати, що помилки в прогнозі припустився не лише вищезгаданий астроексперт. Раніше схибив з можливою датою закінчення війни популярний у мережі астролог Влад Росс. Нагадаємо, що до будь-якої інформації від астрологів, тарологів, екстрасенсів, мольфарів та інших потрібно підходити критично. Вірити подібному прогнозуванню чи ні – справа кожного.