"Народжений сяяти": син голови Черкаської ОВА вразив провокаційними відео з Європи

Читать на русском
Автор
12149
Дмитро Табурець
Дмитро Табурець

У своїх соцмережах молодик мовчить про війну в Україні та публікує контент "на любителя"

Попри те, що в Україні вже майже два роки триває повномасштабна війна проти росії, деякі українці цей факт ретельно ігнорують. Наприклад, до таких належить син голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця Дмитро.

Молода людина знаходиться в Європі, де займається сучасним мистецтвом і іноді публікує у своїх соціальних мережах провокаційні фотографії та відеозаписи.

Так на новому ролику він привітав себе з днем народження, показавши, як вилазить із тканинної конструкції у формі жіночого статевого органу.

Не зовсім зрозуміло, де було записано це відео, проте до цього Дмитро Табурець вихвалявся тим, що проводить час у Німеччині. Крім того, 16 жовтня у своєму сторіз він оприлюднив фотографію на якому видно міст Дубліна (Ірландія).

Як давно чоловік перебуває за кордоном і як він зміг виїхати з України під час воєнного стану, залишається невідомим. Також варто зазначити, що у його соцмережах немає жодного слова про війну росії проти України.

Сам він позиціонує себе як діяч мистецтва та публікує у соцмережах контент, який підійде далеко не кожному.

Варто зазначити, що багато молодих людей, навіть перебуваючи в Україні, не знають про події, що відбувалися на фронті. Наприклад, нещодавно мережу розлютило відео, на якому молодь питала про події на "Азовсталі", але деякі з них навіть не знали, що це.