Гроші втечуть крізь пальці: місця в будинку, де категорично не можна зберігати заощадження

Читати російською
Автор

Якщо неправильно зберігати гроші вдома, це може призвести до бідності

Багато людей не тримають усі заощадження вдома з міркувань безпеки. Справді, рахунок або скринька в банку гарантує вашим грошам захист від квартирних злодіїв. Водночас багато людей не довіряють фінансовим установам і вважають за краще зберігати все, що зароблено, під своїм наглядом. У цьому разі важливо знати — замість того, щоб залучити удачу до свого гаманця, ви можете втратити всі свої заощадження.

Це може статися, якщо тримати гроші у невідповідних для цього місцях. Куди ж, за прикметами, не можна ховати заначку, щоб достаток не залишив будинок?

Де не можна зберігати гроші вдома — прикмети

Згідно з тлумаченнями, гроші мають сильну енергетику. І поводитися з ними потрібно правильно не лише з погляду продуманих витрат, а й вибирати правильні місця для їхнього зберігання. Інакше фінансового добробуту не досягнути.

Категорично не підходять для грошей два приміщення:

  • Передпокій або коридор. Вважається, що близькість до вхідних дверей, які постійно відкриваються і закриваються, провокує достаток покинути ваше житло. Крім того, за старих часів на порозі тримали випадкових чи не важливих візитерів, яких не хотіли запрошувати до будинку. Тому гроші можуть образитися та піти з вашої квартири.
  • Кімната, де ви спите. Гроші люблять тишу, а не лінь, яка охоплює господарів, що відпочивають від роботи. Щоб гроші не лінувалися разом з вами, а примножувалися, краще забрати їх зі спальні.

Раніше "Телеграф" писав, у які грошові прикмети вірять люди в різних країнах світу. Ви напевно не чули про ритуал з риб’ячою лускою або ще дивніші звичаї.