Гроші втечуть крізь пальці: місця в будинку, де категорично не можна зберігати заощадження

Читать на русском
Автор
1763
Порожній гаманець не подобається нікому
Порожній гаманець не подобається нікому. Фото Freepik

Якщо неправильно зберігати гроші вдома, це може призвести до бідності

Багато людей не тримають усі заощадження вдома з міркувань безпеки. Справді, рахунок або скринька в банку гарантує вашим грошам захист від квартирних злодіїв. Водночас багато людей не довіряють фінансовим установам і вважають за краще зберігати все, що зароблено, під своїм наглядом. У цьому разі важливо знати — замість того, щоб залучити удачу до свого гаманця, ви можете втратити всі свої заощадження.

Це може статися, якщо тримати гроші у невідповідних для цього місцях. Куди ж, за прикметами, не можна ховати заначку, щоб достаток не залишив будинок?

Де не можна зберігати гроші вдома — прикмети

Згідно з тлумаченнями, гроші мають сильну енергетику. І поводитися з ними потрібно правильно не лише з погляду продуманих витрат, а й вибирати правильні місця для їхнього зберігання. Інакше фінансового добробуту не досягнути.

Категорично не підходять для грошей два приміщення:

  • Передпокій або коридор. Вважається, що близькість до вхідних дверей, які постійно відкриваються і закриваються, провокує достаток покинути ваше житло. Крім того, за старих часів на порозі тримали випадкових чи не важливих візитерів, яких не хотіли запрошувати до будинку. Тому гроші можуть образитися та піти з вашої квартири.
  • Кімната, де ви спите. Гроші люблять тишу, а не лінь, яка охоплює господарів, що відпочивають від роботи. Щоб гроші не лінувалися разом з вами, а примножувалися, краще забрати їх зі спальні.

Раніше "Телеграф" писав, у які грошові прикмети вірять люди в різних країнах світу. Ви напевно не чули про ритуал з риб’ячою лускою або ще дивніші звичаї.