Віддасте удачу та захист: 5 речей, які в жодному разі не можна позичати

Читать на русском
Автор
1818
Скажіть, що у вас немає прикрас
Скажіть, що у вас немає прикрас. Фото Pixabay

Їх не варто позичати навіть близьким людям

З давніх-давен люди усвідомлювали, що існують речі, які можна запозичити у разі невідкладної потреби, і такі, які не слід давати навіть близьким. Раніше ми говорили, чому не можна прати речі після заходу сонця, а зараз розповімо про те, що не рекомендується позичати.

Езотеричні мудреці знають, які предмети не слід позичати навіть близьким людям і друзям. Навіть наші предки дотримувалися цього правила.

Дорогоцінні прикраси

Дорогоцінні метали, такі як золото, срібло, платина, бронза та прикраси, прикрашені коштовним камінням. Всі вони мають своє власне енергетичне поле і можуть вбирати енергію свого власника. Коли їх носить інша людина, вона може передавати прикрасам свою невдачу та проблеми.

Посуд

Щоб уникнути майбутніх проблем після використання кухонного посуду іншою людиною, варто промити його з використанням солі та холодної проточної води.

посуд

Сіль

Через неї ви передасте своє здоров’я та прихильність близької людини. Краще не позичайте, а подаруйте продукт.

Речі з гардероба

Через одяг та взуття легко просунути нитку, яку ви ніколи не помітите. Пізніше, ця нитка може спричинити неприємності. Також можна купувати вживані речі. Купуючи їх, ви оплачуєте їхню вартість, і таким чином звільняєтеся від будь-яких негативних впливів.

сорочка

Щось гостре

Ніж, голка, штопор, шпилька — їм легко зазнати впливу пристріту, яке може навіть позбавити життя.

Раніше ми писали, що будь-який вид прибирання увечері не схвалювався нашими пращурами. У тому числі і підмітання після заходу сонця. Повір’я мало як практичну точку зору, і езотеричну.