"Фатальний період для росії": відомий астролог розповів, що обіцяє путіну жовтневе затемнення Місяця

Читати російською
Автор

Жовтень може принести великі проблеми країні-агресору в період місячного затемнення

Український астролог Влад Росс раніше говорив, що російський диктатор путін може не пережити 2023 рік, а тепер заявив про поворотні події для країни-агресора вже цього місяця. За його словами, відіграє роль період місячного затемнення, яке очікується 28 жовтня о 23:14 за київським часом.

Як розповів Влад Росс "Главреду", у жовтні в росії може змінитися влада. Не виключає астроексперт і смерть самого путіна, а не лише його режиму.

Астролог зазначає, що затемнення Місяця 28 жовтня зможуть спостерігати в Україні, але найкращу видимість отримають росіяни. Однак, за словами Росса, цей період не є сприятливим для їхньої країни.

"У росії може статися палацовий переворот наприкінці жовтня або в листопаді. У цей час путін може піти з життя, хоча якийсь час це приховуватимуть. Це буде фатальний період для росії. Не виключаю, що в москві можуть повстати кадировці, а ось народ у росії ніяких повстань і протестів не влаштує", — заявив Влад Росс.

Деякі астрологи і зовсім впевнені, що путіна нібито давно немає в живих. Про це, а також двійників російського правителя раніше говорила українська астрологиня Альбіна Пономаренко.

Нагадаємо, прогнози астрологів, екстрасенсів, тарологів та подібних персон варто сприймати критично. Озвучені ними дані не є гарантією та не належать до офіційно наукових.