"Фатальний період для росії": відомий астролог розповів, що обіцяє путіну жовтневе затемнення Місяця

Читать на русском
Автор
4168
Влад Росс не заперечує близьку смерть російського диктатора
Влад Росс не заперечує близьку смерть російського диктатора. Фото vesti-ua.net

Жовтень може принести великі проблеми країні-агресору в період місячного затемнення

Український астролог Влад Росс раніше говорив, що російський диктатор путін може не пережити 2023 рік, а тепер заявив про поворотні події для країни-агресора вже цього місяця. За його словами, відіграє роль період місячного затемнення, яке очікується 28 жовтня о 23:14 за київським часом.

Як розповів Влад Росс "Главреду", у жовтні в росії може змінитися влада. Не виключає астроексперт і смерть самого путіна, а не лише його режиму.

Астролог зазначає, що затемнення Місяця 28 жовтня зможуть спостерігати в Україні, але найкращу видимість отримають росіяни. Однак, за словами Росса, цей період не є сприятливим для їхньої країни.

"У росії може статися палацовий переворот наприкінці жовтня або в листопаді. У цей час путін може піти з життя, хоча якийсь час це приховуватимуть. Це буде фатальний період для росії. Не виключаю, що в москві можуть повстати кадировці, а ось народ у росії ніяких повстань і протестів не влаштує", — заявив Влад Росс.

Деякі астрологи і зовсім впевнені, що путіна нібито давно немає в живих. Про це, а також двійників російського правителя раніше говорила українська астрологиня Альбіна Пономаренко.

Нагадаємо, прогнози астрологів, екстрасенсів, тарологів та подібних персон варто сприймати критично. Озвучені ними дані не є гарантією та не належать до офіційно наукових.