Складіть руки в "замок" і дізнайтеся, які таємниці про ваш характер зберігають ваші пальці

Читать на русском
Автор
2013
Психологічний тест по руках
Психологічний тест по руках. Фото otozh.com.ua

Ваші руки можуть розповісти багато цікавого про вас

Ми можемо робити все, що завгодно, щоб приховати свій справжній характер, особливо якщо хочемо залишити гарне перше враження, проте наше тіло, міміка та жести можуть видати всі таємниці. Наприклад, ви знали, що наша форма носа може розповісти про нас більше, ніж ми самі.

Лауреат Нобелівської премії Роджер Волкотт Сперрі також дійшов висновку, що подібні "здібності" мають і наші руки, пише otozh.com.ua. У своєму дослідженні він зазначив, що поведінка людини залежить від того, яка частина її мозку активніша.

Щоб це визначити, а також, щоб дізнатися краще, можна пройти один дуже простий психологічний тест. Все, що вам потрібно зробити — це скласти руки в "замок". Робіть все не замислюючись і так, як вам зручно, а потім подивіться, як лежать ваші пальці. Далі читайте опис свого характеру.

Психологічний тест на характер по руках

Результати тесту

  • Лівий великий палець зверху

Ви людина практична і ніколи не приймаєте рішення на гарячу голову, а завжди зважуєте все за і проти. Вас можна назвати "детектором брехні", адже вам дуже важко обдурити. Ви ніби бачите людей наскрізь.

При цьому ви дуже добра та емоційна людина, дуже романтична натура. До вас тягнуться навколишні, адже ви дуже чуйні, вмієте чути та розуміти інших. Не дивно, що до вас за порадою можуть утворюватися черги. Маєте відмінне почуття гумору.

Ви більше творча натура, яка не надто тяжіє до точних наук. Однак якщо вам доводиться стикатися з такими завданнями, то вирішуватимете їх нестандартно.

  • Обидва пальці разом

Сім разів відміряти і один раз відрізати — це фраза, яка відмінно описує вас. Перш ніж щось зробити, ви завжди все зважите та прорахуєте. Завдяки такому підходу, ви з легкістю можете досягти успіху в будь-якій діловій сфері.

Перфекціоніст, яким важливі деталі. Швидше за все, завдяки цьому вас і неможливо обдурити. Дуже відповідальні та любите бути лідером. Також уроджений перфекціонізм допомагає виконувати всю роботу ідеально, що підкуповує навколишніх і допомагає досягти великих висот.

  • Правий великий палець зверху

Ви – людина-практик, дуже реалістична та зважена. Перш ніж щось вирішити, ви переберете кілька різних варіантів, і зупиніть свій вибір лише на одному, найправильнішому. До чого це стосується всіх сфер вашого життя.

Досить вимогливі як до себе, так і до навколишніх. Комунікабельні, та то такої міри, що можете всього за пару хвилин переконати людину в чому завгодно. Дуже чуйні та чутливі, ви здатні зрозуміти що потрібно іншій людині навіть тоді, коли вона вам нічого не говорить. Чесні, вірні, дбайливі та віддані.

Раніше "Телеграф" ділився не менш цікавим психологічним тестом, який може розповісти про ваші страхи. Все, що вам потрібно буде зробити, це подивитися на картинку.