Які рослини поставити на роботі, щоб залучити удачу та багатство

Читать на русском
Автор
7328
Які квіти приносять успіх на роботі
Які квіти приносять успіх на роботі. Фото mydecor

Крім цього, рослини очищають повітря у приміщенні

Кімнатні рослини ставлять у будинку чи офісному приміщенні не лише щоб прикрасити інтер’єр, а й щоб наповнити його позитивною енергетикою, адже багатьом квітам приписують "магічні" властивості.

У матеріалі News.glavred розказано, які рослини, згідно з народними прикметами, слід поставити у себе на роботі, щоб залучити в життя більше везіння та фінансового благополуччя.

Які квіти приносять успіх на роботі

Біля комп’ютера рекомендується поставити кактус, тому що він також поглинає шкідливе випромінювання. А ще він вважається справжнім магнітом для залучення багатства. Єдиний нюанс — не забувайте його доглядати і періодично поливати. Якщо він зацвіте, тоді, згідно з прикметою, на його власника впаде буквально дощ із грошових купюр.

Також в офісі бажано поставити сансевієрію, тому що ця рослина спонукає в людині винахідливість, вміння підходити нестандартно до питань, а це, у свою чергу, може призвести до кар’єрного зростання.

Залучити фінансовий успіх також допоможе фіалка. Це дуже маленька і красива рослина, яку потрібно поставити на підвіконні та почекати, поки вона зацвіте. Прикмета каже, що фіалка принесе достаток і щастя в особистому житті.

А ось мирт і кімнатний жасмин допоможуть захистити вас чи ваш бізнес від банкрутства. Такі рослини убережуть власники від ризикованих та необдуманих рішень, які можуть призвести до серйозної помилки. Однак є умова — щоб рослина стала талісманом, її необхідно посадити самостійно.

"Телеграф" писав раніше, які квіти допомагають залучити до будинку гроші. Експерти радять посадити їх у себе у квартирі.