Крах планів та раптова сварка: чому не можна пити чай із ложкою у чашці

Читать на русском
Автор
5378
Чому не можна залишати ложку у чашці з чаєм
Чому не можна залишати ложку у чашці з чаєм. Фото create.vista

Цей столовий прилад вважається "магічним"

На кухні є безліч посуду, який має певне значення і має особливу енергетику, тому з ним пов’язано безліч прикмет і забобонів. Наші пращури, зокрема вірили в те, що не можна пити чай чи інший напій з ложкою в чашці, тому що це не обіцяє нічого доброго, а навпаки, прикличе проблеми.

У матеріалі Sovkusom розказано, чому слід прислухатися до цих прикмет і на які ситуації вони поширюються. Виявляється, багато залежить від того, хто саме і де залишив ложку.

Чому не можна залишати ложку у чашці

Езотерики кажуть, що ложка вважається "магічним" столовим приладом і до неї була підвищена увага, адже вилкою та іншими приладами в народі користувалися набагато менше.

  • Якщо її в чашці залишає дівчина, то це виклике розлад у її особисте життя, є ймовірність сварки з коханою людиною;
  • Якщо ж ложку залишив чоловік, тоді йому може зустрітись сильний суперник, який може його здолати у справах, можливо, в роботі;
  • Якщо ложку залишили у чашці за домашнім чаюванням – будуть фінансові труднощі;
  • Якщо залишили прилад у гостях — до втрати допомоги та краху планів.

Більше того, згідно з повір’ями, через ложку в тіло людини може "пробратися" зла сила, яка вплине на її життя, зокрема, викличе проблеми зі здоров’ям, в особистих справах і зашкодить фінансовому становищу.

А от, якщо в чашці у незаміжньої дівчини чи юного хлопця випадково виявилося дві ложки, тоді це обіцяє гарні новини, зустріч людини для стосунків чи швидке весілля.

"Телеграф" писав раніше, чому не можна їсти з ножа. Експерти розповіли про старовинну прикмету.