Все-таки рак? Спливли цікаві деталі щодо стану здоров'я та поведінки путіна

Читать на русском
Автор
1345
Російський диктатор зачастив до лікарів
Російський диктатор зачастив до лікарів. Фото tsn.ua

Підозри про це захворювання президента рф з'явилися ще у квітні

Останнім часом розмови про серйозне захворювання російського президента володимира путіна не припиняються, адже сигналів для таких обговорень також достатньо. На погіршення стану здоров'я глави країни-агресора вказують, зокрема, кульгавість, заїкання та нерухомість правої руки. А ще більше підозр, що ситуація може бути значно складнішою, додають його зустрічі з провідними лікарями.

Як зазначає Outdoor Enthusiast Magazine, путін може бути хворий на рак щитоподібної залози. Перші підозри про це з'явилися ще у квітні цього року, але кремль все заперечує до останнього.

Нещодавно незалежна російська організація "Проєкт Медіа" отримала дані, що спеціаліст Московської центральної лікарні Євген Селіванов, який є одним з провідних російських лікарів із лікування щитоподібної залози, дуже часто "перебуває" у путіна. За даними розслідування, з проміжком у півтора року вони зустрічалися 25 разів.

Ще одним підтвердження того, що у російського президента може бути рак щитоподібної залози, є його зустрічі з хірургом Олексієм Щекловим, який спеціалізується на цій хворобі.

Нагадаємо, що чуток про хвороби путіна у ЗМІ, зокрема іноземних, є досить велика кількість. Соціологи та міжнародні експерти пов'язують це з тим, що російські спецслужби умисно розповсюджують неправдиву інформацію, адже путін є "патологічним боягузом" і боїться того, що проти нього може бути проведена спецоперація з метою його усунення.