Піде в безодню: астролог розповів, як помре путін

Читать на русском
Автор
103797
володимир путін
володимир путін

Астролог розповів, що на росію чекає нелегка пора

На тлі безлічі чуток про хвороби російського диктатора володимира путіна, багато хто почав вдаватися в питання про те, коли той залишить керівний пост. Дехто вважає, що це може статися вже дуже скоро.

Як розповів в інтерв’ю Уніан відомий астролог Влад Росс, у серпні на росію чекає дуже важкий місяць, який може закінчитися смертю російського диктатора.

"З середини липня по середину вересня Марс перебуватиме в "будинку" влади рф. Це говорить про вбивства і повалення. Між 8 і 16 серпня буде ще й повний місяць, виходить певна хрестова ситуація", — сказав він.

За словами Росса, саме серпень є тим місяцем, коли путіна можуть повалити, а до 7 жовтня його взагалі може "не стати".

При цьому він каже, що про смерть путіна є навіть ціле пророцтво, яке дав один середньовічний чернець.

"Монах, який жив у Середньовіччі, сказав, що карлик буде правити на троні після титана, і піде у безодню. А безодня — це вода", — каже астролог.

За його словами, для путіна все почалося з підводного човна, очевидно маючи на увазі "Курськ", який затонув у Баренцевому морі 2000 року. Тому, каже він, є ймовірність, що закінчиться для російського диктатора тим, що його втоплять.

Як повідомлялося раніше, у ЗМІ повідомлялося, що у путіна може бути цілий букет захворювань, серед яких найстрашнішим діагнозом є онкологія. Однак який саме орган їй піддається, більшість так і не змогла визначитися.

При цьому деякі впевнені, що рак міг почати прогресувати у диктатора через травму спини, яку той отримав через свою любов до кінного спорту.