"Щоб у вас сексу пожиттєво не було": в мережі обурені вироком суду для українки, яка продавала "нюдси"

Читати російською
Автор

За дівчину вступилися українці, які не згодні з таким "правосуддям"

Полтавський суд виніс вирок у справі харків'янки, яка через Telegram-канали продавала власні відверті фото. Дівчину засудили до 3 років умовно й дали випробувальний термін на 1 рік. Тим часом у мережі вщент розкритикували таке "правосуддя".

Як зазначається у Єдиному реєстрі судових рішень, крім умовного терміну, дівчина має також відшкодувати понад 12 тисяч гривень "за експертизу матеріалів" — іншими словами, за перегляд експертами її оголених фото.

З матеріалів справи також стало відомо, що Дар'я (так звати засуджену) вела у Telegram декілька каналів з особистими інтимними фото й продавала доступ до них від 300 до 500 гривень. Кошти "покупці" перераховували на особисту банківську карту дівчини.

Слідчі зафіксували 8 епізодів виготовлення фото еротичного характеру й 6 грошових транзакцій, за що ще у жовтні 2021 року завели на дівчину кримінальну справу за статтею про виготовлення та збут зображень порнографічного характеру.

Ба більше, правоохоронці вилучили з помешкання дівчини чорну маску, шкіряну плітку, червоний шар зі шкіряним ременем, два фалоімітатори, анальну пробку. За рішенням суду, всі ці секс-іграшки будуть знищеними.

Рішення суду шокувало українців, адже навіть представники влади нахвалюють так званий "Теронліфанс" (українки продають свої фото й переказують гроші на армію). До слова, суми таких переказів шокують, адже дівчатам вдається збирати мільйони гривень. Пройшлися користувачі мережі й по правоохоронцях, які оцінили роботу експертів у 12 тисяч гривень. На думку громадян, експертиза 8 фото еротичного характеру не може коштувати таких грошей. Окрему увагу було приділено й українському законодавству, яке за такі дії (торгівля власними фото) дозволяє засуджувати людей до 3 років.

Нагадаємо, що минулого тижня в мережі активно обговорювали пару, яка займалася сексом на трасі здоров'я в Одесі. Ця історія отримала несподіване продовження, адже чоловіку та жінці інкримінували статтю про хуліганство, за що загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Фінальний вирок суду виявився ще більш несподіваним — чоловіка та жінку, які відкрито займалися сексом у пляжному кафе в Одесі, відправили під домашній арешт.