В Одесі пара зайнялася сексом просто на пляжі: поплатилися повістками

Читать на русском
Автор
15701
В Одесі пара зайнялася сексом просто на пляжі: поплатилися повістками

Покарання швидко знайшло порушників громадського спокою

Літо в Одесі в самому розпалі та на вулицях стали все частіше з’являтися будь-які дивні особи. Так, у суботу відвідувачі пляжного комплексу на Трасі здоров’я змогли спостерігати несподівану картину.

Кадри з місця події швидко розлетілися місцевими телеграм-каналами, після чого за порушників порядку взялася місцева влада, про що повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

На кадрах помітно, що парочка вирішила зайнятися сексом у публічному місці, не звертаючи уваги на те, що в цьому місці вони не одні.

Втім, після того, як відео розлетілося мережею, порушників швидко знайшли та видали повістки у військкомат, направивши їх на медогляд.

"Гормональний сплеск у подальшому вони зможуть привести до нормального балансу під час бойових дій", — написав Братчук.

Залишається незрозумілим, чи вручили повістку тільки чоловікові, чи й дівчині теж. Відповідно до недавніх змін у законодавстві, українки віком від 18 до 60 років теж є військовозобов’язаними. Втім, обов'язковій мобілізації вони не підлягають, а ситуація на фронті не настільки критична, щоб кидати їх на передову, а тому до лав ЗСУ українки можуть потрапити лише за власним бажанням.