Можуть зіпсувати життя: звички, які притягують в дім біди та злидні

Читать на русском
Автор
1361
Ці речі негативно впливають на енергетику у будинку
Ці речі негативно впливають на енергетику у будинку

Деякі з цих звичок ми робимо практично щодня.

На жаль, але гроші з небес не падають, а навіть якби і падали, то треба вміти їх "тримати" і множити. Дуже часто причиною бідності та невміння правильно розпоряджатися грошима є не різні ретроградні Меркурії чи Сатурни, а ми самі й наші звички. Раніше "Телеграф" писав про речі, здатні відлякувати удачу та гроші, а тепер розповідаємо про звички, які приносять у будинок лише негатив та злидні.

Виявляється, деякі звички та ритуали, які кожен з нас робить кожен день, здатні зіпсувати нам життя, притягнувши в будинок нещастя та бідність, пише Ukr.Media. Проте якщо знати про них заздалегідь, можна позбутися їхнього негативного впливу.

Звички, які притягують до будинку невдачі та бідність

  • "Мертві" речі — не варто прикрашати свій будинок предметами декору, які раніше були живими: шкіри тварин, висушені комахи, роги на стіні або засушені квіти. Такі предмети відлякують гроші.
  • Дзеркало навпроти ліжка – езотерики вважають, що це портал у потойбічний світ. Тому якщо дзеркало повісити навпроти ліжка, то це може негативно вплинути на здоров’я господарів будинку.
  • Зберігання неробочого годинника – ці речі символізують застій, що призводить до бідності.
  • Прибирання в негоду – це досить погана прикмета та робити так небажано. Згідно з повір’ями, так можна все хороше з дому випадково виганяти.
  • Складання порожніх пляшок — ці предмети збирають на собі негативну енергію, яка згодом перетворюється на злидні. Якщо у вас є 1-2 тари, якими ви періодично користуєтеся, їх можна залишити, головне їх прибрати від зайвих очей.
  • Використання битого посуду — всі розбиті або зламані речі повинні вирушати на сміття. У таких речах накопичується негативна енергетика, що приносить нещастя.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не можна їсти з ножа згідно з народними прикметами.