На Київщині чоловік за ногу викинув 5-річного пасинка у вікно: хлопчик отримав страшні травми

Читать на русском
Автор
3994
Прокуратура Київської області
Прокуратура Київської області. Фото Відкриті джерела

Зловмисник, наразі, перебуває під вартою

Мешканець Київщини, під час сварки зі своєю співмешканкою, скоїв замах на життя малолітньої дитини — чоловік взяв свого пасинка за ногу та викинув його з вікна квартири. В результаті події дитина впала на асфальт і отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Зловмисник, на момент скоєння злочину, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у прес-службі Київської обласної прокуратури.

Так, влітку 2020 року на Київщині розігралася справжня трагедія. У квартирі, розташованій на першому поверсі, між чоловіком та його співмешканкою раптово спалахнула сварка. У ході конфлікту вітчим з усієї сили вдарив свого 5-річного пасинка ногою в голову. Від удару дитина втратила рівновагу і вдарилася головою об залізну батарею.

Мати постраждалого хлопчика почала надавати синові допомогу та відволіклася. У цей момент зловмисник схопив за ногу другого пасинка — брата-близнюка травмованої дитини — і викинув його з вікна квартири. Хлопчик упав на асфальт і отримав множинні тяжкі тілесні ушкодження. Дитину було екстрено госпіталізовано, а чоловіка затримали.

Варто зазначити, що на момент скоєння злочину зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Прокурорам Білоцерківської окружної прокуратури вдалося довести провину мешканця Київщини у скоєнні замаху на умисне вбивство малолітньої дитини. Суд визнав чоловіка винним і засудив його до 12 років позбавлення волі.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що на Київщині 18-річний батько вбив свою новонароджену дочку через плач. Хлопець намагався ввести слідство в оману та стверджував, що у смерті немовляти винні медики. Однак експертиза все розставила по своїх місцях.