Трупи розкидані по вулиці: Донецьк серйозно обстріляли (відео та фото)

Читать на русском
Автор
23724
Трупи розкидані по вулиці: Донецьк серйозно обстріляли (відео та фото)

Приліт зафіксовано у Кіровському районі міста

Вдень 21 січня у тимчасово окупованому Донецьку знову пролунали вибухи. Внаслідок удару є багато загиблих серед цивільних.

Про це повідомляють місцеві інтернет-пабліки. За їхніми даними, приліт зафіксовано у Кіровському районі міста (мікрорайон Текстильник).

Момент обстрілу потрапив на камери очевидців. Що саме було його ціллю — поки що невідомо, але місцева псевдовлада вже, як і завжди, звинувачує у всьому Україну. Втім, заяви окупантів щодо причетності наших захисників не мають жодних підтверджень, до того ж українські військовослужбовці не б’ють по житловими будинками, це візитна картка російської армії.

Тим часом у мережі з’являється все більше відео з жахливими наслідками обстрілу. На них видно безліч трупів цивільних. Вони зараз лежать просто посеред вулиці. Тільки за попередніми даними, внаслідок удару по Текстильнику загинули 15 людей. Кількість поранених наразі невідома. Зважаючи на такі втрати, в мережі вже встигли зауважити, що це приблизно стільки, скільки загинуло на Донбасі цивільних за весь 2021 рік.

Увага! Фото та відео 18+

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що окупанти атакували бригаду водоканалу та житлові будинки у Херсоні.