У Києві авто влетіло в маршрутку на зупинці: є загиблий (фото)

Читать на русском
Автор
8167
Місце аварії
Місце аварії. Фото Колаж "Телеграф"

На місці аварії працювали усі екстрені служби столиці

У суботу, 20 січня, у Святошинському районі Києва сталася смертельна ДТП — на зупинці громадського транспорту водій Toyota Venza збив людину та врізався у маршрутку з пасажирами. Внаслідок аварії одна людина померла і ще кілька отримали травми.

На місці працювали медики, правоохоронці та рятувальники. Про це повідомляють київські Телеграм-канали.

Так, на Великій окружній дорозі (у бік Жулян) водій автомобіля Toyota Venza не впорався з керуванням і на великій швидкості врізався у маршрутку №777, яка під’їхала до зупинки громадського транспорту "Електронмаш".

Внаслідок події один пішохід отримав травми несумісні з життям і помер на місці аварії. Пасажир Toyota отримав тілесні ушкодження та його було госпіталізовано.

Фото з місця аварії
У ДТП загинув пішохід

Варто зазначити, що удар був настільки сильним, що передня частина Toyota перетворилася на купу металу, а задня частина маршрутки зазнала серйозних механічних пошкоджень.

Наслідки аварії
Наслідки аварії

За попередньою інформацією, водій автомобіля "Тойота", 1994 року народження, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем "Мерседес" й автобусом, який знаходився біля зупинки громадського транспорту. Внаслідок ДТП смертельно травмовано чоловіка, який стояв на зупинці.

Наслідки аварії

Керманича "Тойоти" затримано. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Аварія сталася на Кільцевій дорозі у бік Жулян

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що в Києві сталася серйозна ДТП, внаслідок якої рятувальникам довелося діставати людей з понівечених автівок. Внаслідок зіткнення транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження та зупинилися посередині проїжджої частини.