"Зразково-показові": вбивці сім’ї з дітьми у Волновасі виявилися зірками розпропаганди

Читать на русском
Автор
2654
Вбивство у Волновасі
Вбивство у Волновасі

Підозрюваних у вбивстві вшановував навіть губернатор Камчатки

Російські окупанти у Волновасі заявили про затримання причетних до розстрілу дев’яти осіб на сімейному святі, проте цікаво те, що йдеться не про випадкових російських солдатів, а про "зразково-показових військовослужбовців".

Як повідомляє російський telegram-канал ВЧК-ОГПУ, за розстріл було затримано двох контрактників зі 155-ої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту станіслав рау і антон сопов (позивний "хімік").

Відомо, що їх вважали "зразково-показовими" і навіть знімали про них сюжети для телебачення.

антон сопов
антон сопов

При цьому їх вшановував навіть губернатор Камчатки володимир солодов, який у їхньому супроводі їздив у зону бойових дій.

солодов, сопов та рау
солодов, сопов та рау

Нагадаємо, 29 жовтня стало відомо про трагічний інцидент у Волновасі, де російські солдати розстріляли на сімейному святі 9 мирних жителів, серед яких двоє маленьких дітей. Спочатку повідомлялося, що причиною стала спроба "кадировців" відібрати будинок у його господаря, коли той відмовився вони прийшли, щоб "помститися" і влаштували бійню.

Втім, вже 31 жовтня окупанти заявили, що знайшли винних у вбивстві, і ними виявилися зовсім не "кадировці", а окупанти з Далекого Сходу.