На Дніпропетровщині чоловіка застрелили серед білого дня: відео та подробиці

Читать на русском
Автор
1841
Місце події
Місце події. Фото nashreporter.com

Зловмисника вже шукають

У Кам’янському (Дніпропетровська область) невідомий посеред дня застрелив чоловіка і втік з місця події.

Як інформують місцеві Telegram-канали, пригода сталася на вулиці Сагайдачного приблизно о 13 годині. Там 30-річний чоловік застрелив 29-річного, після чого сів у позашляховик Subaru Forester і втік з місця події.

На території Дніпропетровської області було оголошено спеціальну поліцейську операцію, а до пошуків зловмисника було залучено всі наряди правоохоронців.

За фактом події було порушено кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство (ч. 1 ст. 115).

Водночас до мережі потрапило відео з камер спостереження, на якому видно момент убивства. Можна побачити, що разом зі зловмисником там був ще один чоловік, який спостерігав за розстрілом зі сторони і не намагався втрутитися у ситуацію.

Сам стрілець спершу зробив два постріли під ноги загиблому, а коли той спробував вибити зброю з його рук, відкрив вогонь на поразку. Від поранень постраждалий помер на місці.

Що спричинило конфлікт між чоловіками з кадрів зрозуміти неможливо.

Як повідомлялося раніше, увечері 29 серпня у Дніпрі поліцейські під час затримання п’яного чоловіка застосували табельну зброю, внаслідок чого той загинув. Ця ситуація набула широкого розголосу серед українців і правоохоронцям довелося публікувати відео з бодікамер їхніх співробітників.