Покусали та розбили пляшку об голову: в Ірландії напали на українського актора (фото)

Читать на русском
Автор
16515
Олександр Греков
Олександр Греков

Зловмисників досі не знайшли

У столиці Ірландії Дубліні п’ять місцевих парубків побили 23-річного актора театру Лесі Українки Олександра Грекова.

Як інформує Irish mirror, українець курив після завершення вистави, коли до нього підійшли п’ятеро молодих людей та відібрали у нього цигарки.

Коли актор попросив їх повернути, невідомі вдарили пляшкою по голові, а потім завдали удару в обличчя. Наголошується, що нападникам було близько 20 років.

Зазначається, що актора після нападу доправили до лікарні, де йому наклали кілька швів.

Заступник керівника директора з міжнародних зв’язків Національного театру Лесі Українки Анастасія Павленко розповіла, що серед нападників були двоє хлопців та троє дівчат, одна з яких навіть примудрилася покусати актора.

"Він курив біля головного входу, і група людей намагалася вирвати сигарету з рота і забрати пачку цигарок. Олександр спробував піти за ними і сказав: "Це мої цигарки, що ви робите?" і група почала бити його… ще його кусала якась дівчина", — сказала вона.

Олександр Греков

Павленко також повідомила, що Греков почувається добре, але через величезні порізи на обличчі змушений приймати знеболювальні.

Поліція нападників поки не знайшла.

Олександр Греков

Як повідомлялося раніше, російська блогерка Картьє Бугатті ледь не померла після походу до косметолога. Процедура зменшення губ пішла не за планом і у неї трапилася алергічна реакція, після якої її обличчя сильно опухло.