У Росії школяр намагався перерізати горло однокласниці на останньому дзвонику (відео)

Читать на русском
Автор
10850
Інцидент стався на лінійці
Інцидент стався на лінійці. Фото росЗМІ

Дівчинці наклали шви, небезпеки для життя немає

У вівторок, 23 травня, у Волгоградській області Росії школяр просто на святі останнього дзвоника накинувся з ножем на дівчинку.

Про це повідомляють РосЗМІ.

НП сталася у школі №1 міста Іловля. Хлопчик приніс до школи складаний ніж і у всіх на очах вдарив ним однокласницю, що стояла поруч.

За попередньою інформацією, госпіталізація постраждалій дівчинці не знадобилася. Агресивний школяр порізав їй ножем шию — медики наклали їй шви, небезпеки для життя дівчинки немає. Нападника скрутили і передали поліції.

Деякі джерела пишуть, нібито хлопчик був закоханий у цю дівчинку, а вона його почуттів не поділяла. У такий спосіб він вирішив помститися їй. Проте знайомі постраждалої спростовують цю версію та пишуть, що у хлопця нібито не все гаразд із головою.

"Я знайома тієї дівчини і все сталося у мене на очах. Хлопець шизик і просто на неї накинувся. Жодних конфліктів між ними не було", — пише одна з мешканок міста.

У мережі з’явилося відео інциденту – все сталося на помості, у всіх на очах. Дівчинка почала кричати, виникла паніка — довкола були молодші школярі, батьки, вчителі. На допомогу старшокласниці кинулися як учні, і педагоги.

Обережно! Кадри містять елементи 18+ і не рекомендуються людям із нестійкою психікою

Як раніше розповідав "Телеграф", у Ханти-Мансійському автономному окрузі росії у місті Пить-Ях директор школи заявила в поліцію на матір дівчинки, якій у волосся вплели канекалони у кольорах українського прапора. Історія отримала несподіване продовження.