Забив літню жінку до смерті: навколо сина директора Рівненської АЕС розгорається гучний скандал

Читать на русском
Автор
11202
Відпочинок на базі біля озера закінчився трагедією Новина оновлена 23 червня 2022, 15:54
Відпочинок на базі біля озера закінчився трагедією

Медикам не вдалося врятувати життя потерпілої, вона померла в лікарні

На Рівненщині син керівника РАЕС напав на жінку та жорстоко побив її. Інцидент стався на одній із баз для відпочинку під назвою "Холодок", де 64-річна пенсіонерка відпочивала разом із донькою. Після того постраждалу госпіталізували до лікарні, проте згодом вона померла, адже травми виявилися несумісними із життям. Тепер близькі пенсіонерки вимагають від правоохоронців покарати нападника.

Як пише видання "Багнет", посилаючись на власні джерела у поліції, Євген Павлишин, який до смерті забив літню жінку, є сином керівника Рівненської АЕС Павла Павлишина. Наразі цю справу розслідують поліцейські.

За словами доньки загиблої, вони з матір'ю у той фатальний день орендували будиночок на базі відпочинку "Холодок", що неподалік Білого озера. Це місце, відзначила вона, належить саме Євгену Павлишину, де того ж дня він відпочивав там разом із друзями. Коли чоловік вирішив спорожнитися прямо під будинком, який "зняли" жінки, матір помітила це і зробила йому зауваження.

"Холодок" турбаза на карті
Туристична база "Холодок" у Рівненській області

Обурений "синочок" не стерпів такого "нахабства" в свою сторону і зі словами "Ти що, не знаєш хто я!?" одразу вдарив пенсіонерку. Остання впала на землю, проте це агресивного чоловіка не спинило, він продовжив бити ногами беззахисну. Дісталося й доньці, котра намагалася врятувати матір від жорстких побоїв власника бази.

Так виглядало тіло побитої жінки

Після того, як молодша жінка оприлюднила інформацію про цю жахливу подію на своїй сторінці в соцмережі, ситуація одразу ж набула розголосу. Проте це, на жаль, не допомогло постраждалій. Від жорстких стусанів "синочка" матір Олександри померла у лікарні.

"Поліція розслідує факт побиття. Заяву про скоєння злочину з поліції не забирали, незважаючи на тиск. Завдяки усім небайдужим, ми добилися незалежної судово-медичної експертизи та контролю прокуратури за цією справою. Сподіваюсь, що ця ситуація стане останньою у історії з цим "синочком", — написала в соціальній мережі Facebook дочка побитої Олександра Гончар.

"Телеграф" також повідомляв, як нещодавно в Одесі чоловік жорстоко забив свою дружину до смерті після того, як дізнався, що вона відправила спільну із ним фотографію його коханці.