На Буковині п’яний хлопець жорстоко вбив павича: скільки світить живодеру

Читать на русском
Автор
2611
На Буковині п’яний живодер жорстоко вбив павича
На Буковині п’яний живодер жорстоко вбив павича

Молодій людині загрожує 8 років в’язниці

Поліція Чернівецької області розпочала кримінальне провадження за фактом жорстокого вбивства павича у селі Карапчів Чернівецького району. Інцидент стався у п’яній компанії, яка знімала вбивство птаха на відео та сміялася. Чоловікові, який вчинив злочин, загрожує до 8 років ув’язнення.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Чернівецької області у Фейсбуці. "Під час моніторингу соціальних мереж співробітники ГУНП в Чернівецькій області виявили допис, в якому йшлося про те, що хлопець бив павича об землю, в результаті чого птах загинув", — пишуть у соцмережі.

Відомо, що відео жорсткого вбивства птиці з’явилося у мережі в неділю, 19 червня. Сам ролик не публікуємо з етичних міркувань – відео не рекомендується дивитися особам зі слабкою психікою.

Костянтин Урсулян

За даними слідства, 3 червня 2022 року під час відпочинку 18-річний місцевий житель жорстоко поводився з павичем. Птах він придбав заздалегідь. Усвідомлюючи, що його дії завдадуть тварині біль і можуть викликати каліцтво або смерть, підозрюваний з особливою жорстокістю завдав йому тілесних ушкоджень.

Особу зловмисника вже встановлено. Це Костянтин Урсулян, мешканець Чернівців. Також опубліковано скриншот листування з чоловіком у соцмережі Інстаграм, де він просить видалити відео та заявляє, що вже "за все відповів" (зараз його акаунт приховано).

Костянтин Урсулян павич

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на офіційному сайті Президента України з’явилася петиція із пропозицією заборонити розводити диких та свійських тварин у нашій країні до кінця війни, а також п’ятирічного періоду після неї.