Загибель 5-місячного хлопчика від обстрілу у Харкові: мати дитини відкрила душу у мережі

Читать на русском
Автор
10665
Обстріли Харкова
Обстріли Харкова. Фото izvestia.kharkov.ua

Постраждала жінка розповіла, як втратила чоловіка та дитину

Жінка, яка отримала поранення під час обстрілів Харкова 26 травня, розповіла, як окупанти забрали життя її чоловіка та сина.

Її історією поділився телеграм-канал "Труха".

"Я тепер вдова і мама своєї єдиної дитини, буквально позавчора 26.05 я була мамою 2-х моїх чудових синів. Але рф вирішила, що мені потрібно їх позбутися", — написала вона

За словами постраждалої, під час обстрілів вона перебувала в одному з міських салонів, а її чоловік із 5-місячною дитиною приїхали, щоб забрати її додому. Крім них там перебувало ще двоє людей — клієнтка та дівчина-майстер.

Перший снаряд прилетів на другий поверх будівлі, в якій вони знаходилися, хоч ніхто й не постраждав, але всі вони зрозуміли, що перебувати в будівлі більше немає можливості та кинулися тікати.

У цей момент трапилися інші прильоти. За словами жінки, її чоловік із сином на руках був за кілька кроків від неї, коли їх з ніг збив другий вибух.

За її словами, чоловік та клієнтка загинули на місці, а син кудись зник. Знайти його так і не вдалося, оскільки до неї підбігли місцеві хлопці та повели її в укриття. Після того, як обстріли завершилися, її доправили до шпиталю з осколковим пораненням у стегно. Варто зазначити, що за повідомленням поліції, тіло дитини знайшли на даху під'їзду, куди його відкинуло ударною хвилею.

Вона також звернулася до людей, які залишаються в гарячих точках із закликом їхати та не наражати себе і рідних на ризик.

"Не думайте, що ви особливі, як думала наша сім’я. Не думайте, що саме вас це не зачепить", — повідомила вона.

Як повідомлялося раніше, за даними голови Харківської ОДА Олега Синегубова, під час обстрілів 26 травня загинули 7 людей та ще 17 отримали поранення.

Згодом голова НПУ Ігор Клименко розповів, що загиблого малюка змогли знайти лише ближче до вечора, його тіло ударною хвилею закинуло на дах під’їзду. Таким чином внаслідок обстрілу міста загинули 8 харків’ян.