Згоріли за кілька годин: двоє дітей померли після купівлі нового одягу у рф

Читать на русском
Автор
2236
Дитина у медичному закладі
Дитина у медичному закладі. Фото https://www.nta.ua/

Одяг, який міг стати причиною трагедії, відправили на огляд експертів

В одному з міст Хабаровського краю росії трагічно померли однорічні двійнята. Малеча отруїлася невідомою речовиною, якою могли бути оброблені дитячі комбінезони, придбані напередодні.

Перевірені новини про війну і не тільки — шукайте в нашому Telegram

Як повідомляє Телеграм-канал "Shot", братики були госпіталізовані до лікарні близько сьомої вечора, а вже о 23-ій годині вони померли у реанімації.

За словами 30-річної матері, у день перед смертю вона годувала дітлахів лише бананами та дитячим соком. З нових речей, із якими малюки контактували, були лише куплені у той день комбінезони.

Магазин одягу у росії
Комбінезони, які були придбані напередодні смерті двійнят

Як вдалося встановити, родина, в якій виховувалися двійнята, характеризується як благополучна. Матір, яка зараз перебуває у декреті та знову вагітна, має ще п'ятирічну донечку. Батько дітей працює вахтовим методом. Фінансових проблем родина не має. До адміністративної чи кримінальної відповідальності раніше ані вона, ані її чоловік не притягувалися.

Мати та двоє померлих діток
Родина, в якій померли двійнята

Що саме за отрута спричинила такі тяжкі наслідки, зараз намагаються встановити правоохоронці.

За словами матері загиблих малюків, комбінезони вона придбала в одному з магазинів мережі "Мамуляндія". Вдома, відкривши пакет із новим одягом, вона відчула різкий запах хімії. Примірявши його дитині, стало зрозуміло, що він на неї замалий, тому прийняла рішення його обміняти.

По обіді хлопчик почав вередувати, тож жінка вирішила вийти з ним на свіже повітря та заразом поміняти комбінезон. У магазині купила такий самий і для іншого сина. Повернувшись додому росіянка приміряла його голе тіло малюка, а вже за кілька годин він почав стогнати і часто дихати. З'явилися червоно-сині плями, очі закотилися. Матір одразу викликала швидку, яка госпіталізувала їх до лікарні. Із другим сином залишилася бабуся, яка близько 20:00 зателефонувала і сказала, що з ним відбувається те саме. Вже о 23:30 медичний персонал повідомив, що обидва хлопчики померли.

Кімната, в якій жили трагічно загиблі малята

Наразі одяг, який купила мати загиблих двійнят відправили на експертизу. Слідство триває.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у Туреччині правоохоронці затримали колишнього депутата-українця, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві власних малолітніх дітей.