Відправили по мінному полю, а потім добивали тих, хто вижив: на Миколаївщині знайшли сліди нових звірств росіян

Читать на русском
Автор
4945
Армія рф
Армія рф

Серед загиблих двоє маленьких дітей

Російські окупанти не припиняють використовувати підлі та цинічні заходи щодо знищення мирного населення України, так, наприклад, на півдні нашої країни вони відправили цивільні автомобілі по замінованій ділянці місцевості, а потім добили тих, хто вижив.

Про це проінформувала пресслужба Оперативного командування "Південь" у Фейсбуку.

Зазначається, що кілька цивільних автомобілів із тілами розстріляних людей було виявлено під час просування ЗСУ у Миколаївській області у бік Херсонщини.

"Пошкодження техніки, попередньо, свідчать про підрив автомобілів на замінованій ділянці місцевості, а також про обстріл колони", — йдеться у повідомленні.

У Командуванні повідомляють, що при спробі місцевих жителів евакуюватися окупанти спочатку вказали на заміновану ділянку як на безпечний шлях, а потім розстріляли тих, хто вижив.

Серед загиблих знайдено тіла двох дітей молодшого шкільного віку.

Як повідомлялося раніше, в окупованому Енергодарі (Запорізька область) росіяни увірвалися до будинку співробітника Запорізької АЕС та розстріляли його з автоматичної зброї. Чоловіка з численними кульовими пораненнями доправили до лікарні, де за його життя борються лікарі.