Дівчина з Ірпеня про звірства росіян: ґвалтували та вбили матір та сестру, чотири дні жила з трупами

Читать на русском
Автор
6581
Дівчина з Ірпеня про звірства росіян: ґвалтували та вбили матір та сестру, чотири дні жила з трупами

17-річну дівчину залишили живими, щоб вона все "передала іншим"

На жаль, але щодня з’являються дедалі більше нових свідчень жахливих злочинів росіян, які вони чинили під Києвом. Окупанти жорстоко ґвалтували жінок та дітей на очах у їхніх родичів, а потім цинічно вбивали.

Одну з жахливих історій 17-річної дівчини з Ірпеня, з її дозволу, розповіла омбудсмен Людмила Денісова на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, поки Ірпінь був під окупацією путінських військ, троє російських солдатів на очах у дівчини зґвалтували її матір та молодшу сестру, якій було лише 15. Окупанти з особливим цинізмом били та ґвалтували обох. Ймовірно, від отриманих травм жінка та дівчина померли.

Дівчину, що вижила, тримали і не чіпали, пояснивши це тим, що вона "потвора". У стані психологічного шоку вона 4 дні жила з трупами матері та сестри у домі. Після звільнення міста дівчина поїхала до бабусі. Зараз із нею працюють психологи.

На жаль, таких історій ще дуже багато. Наприклад, раніше "Телеграф" повідомляв, як одна з мешканок Київської області відкрито зізналася західним ЗМІ, що російські солдати, перебуваючи у нетверезому стані, зайшли до її домоволодіння, жорстоко вбили чоловіка, а потім ґвалтували її по черзі всю ніч. У цей момент 4-річний син українки був змушений ховатись у котельні.

Також "Телеграф" писав, що у селищі Макарів Київської області кадировці кілька днів поспіль жорстоко ґвалтували українку, а потім по-звірячому вбили.