"Вирізатиму свастику на лобах": в армію росії набирають фанатів нацизму

Читать на русском
Автор
1191
Російський нацист іван клименко
Російський нацист іван клименко

В армію рф набирають шанувальників нацизму

Російський контрактник погрожує вбивати українських дітей та жінок, а на тілах загиблих вирізати ножем свастику.

Про це свідчить чергове перехоплення СБУ, на якому контрактник із російської глибинки Іван Клименко розмовляє зі своєю матір’ю.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

"Нам треба всіх вбивати: і дітей, і жінок. Усіх поспіль. Усю Україну потрібно витравити просто, до Львова. Щоб цієї країни не було на карті. Потрібно їх із землі стерти", — сказав російський окупант.

Росіянин прямо заявляє родичці, що ножем вирізатиме свастику на лобах загиблих українців.

У спецслужбі зазначають, що Клименко має кілька акаунтів у соцмережах, частина з яких підписана фейковими іменами. Загальна практика для російських військових, аби зайвий раз "не світитися". У мережу росіянин викладає фото у військовій формі та з нацистською символікою. Відомо, що він служить у Другій гвардійській Таманській мотострілецькій дивізії, яка вважається елітною в Збройних силах рф. За "бойові успіхи" у гарячих точках цей підрозділ завжди брало участь у військових парадах у москві.

Нагадаємо, що про російських нацистів в окупованому Бердянську розповів місцевий тележурналіст Сергій Старушко. "Вони постійно повторювали нам свої пропагандистські мантри про те, що "ми прийшли вас від нацизму звільняти", "нацистів розвели", — згадує чоловік, який сьогодні з сім’єю перебуває в безпеці.

Раніше на умовах анонімності місцева мешканка розповіла "Телеграфу", як живеться Херсону під гнітом окупації.