Скатертина має значення: чим застелити новорічний стіл, щоб залучити удачу

Читать на русском
Автор
19478
Скатертина з льону або бавовни буде дуже вдалою Новина оновлена 30 грудня 2023, 19:51
Скатертина з льону або бавовни буде дуже вдалою. Фото Freepik

Зображення парасольок, як символу захисту від бідності, залучать енергію багатства

Новий рік — чудовий момент для того, щоб створити чарівний настрій і залучити до свого життя удачу і процвітання. Одним із важливих компонентів новорічного столу є обідня скатертина.

Скатертина стане не лише прекрасним фоном новорічної святкової атмосфери, а й магнітом для залучення удачі, пише ukr.media. Розповідаємо більш детально, як вибрати та застелити скатертину так, щоб її енергія сприяла залученню у новому році удачі, щастя та процвітання.

Колірна гама

Виберіть скатертину золотистого або червоного відтінку. Ці кольори зазвичай асоціюються з процвітанням і удачею. Золото є символом багатства, в той час, як червоний асоціюється з енергією. Також чудовим варіантом може стати скатертина в зелених або бежевих тонах: зелений символізує природу та достаток, а бежевий – стабільність та умиротворення.

Символи та візерунки

Скатертина з орнаментами, що символізують достаток, може бути чудовим варіантом. Різноманітні елементи фольклору, такі як зображення золотих монет, зірок або парасольок (символ захисту від бідності), принесуть до вашого дому енергію достатку.

скатертина із зірками

Натуральні тканини

Віддайте перевагу тканинам з натуральних матеріалів, таким як льон або бавовна. Ці матеріали не тільки сприяють природній гармонії, а й асоціюються із турботою та благополуччям.

Кристали та стрази

Прикрасьте скатертину кристалами або стразами. Сяючі деталі можуть залучити позитивну енергію, принести удачу.

Квіткові мотиви

Скатертина з квітковими візерунками символізує процвітання і зростання. Цей вибір здатний створити атмосферу оновлення та залучити позитивні зміни до життя. Це чудова можливість запросити до свого дому енергію удачі та багатства.

Раніше ми писали, які кольори в наряді кожному знаку Зодіаку віддати перевагу для святкування зустрічі 2024 року. Вони притягнуть удачу у новорічну ніч.