Обережно, аб'юзер! 5 знаків Зодіаку, які вміють маніпулювати партнерами

Читать на русском
Автор
725
Темна сторона Зодіаку (фото створене за допомогою ШІ)
Темна сторона Зодіаку (фото створене за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ці 5 знаків Зодіаку, згідно з астрологією, можуть бути емоційно складними партнерами

Аб'юзивні стосунки — складна проблема, яка може торкнутися будь-якої людини. Часто ми намагаємося знайти причини та "маркери", які можуть вказувати на схильність людини до аб'юзивної поведінки. Дехто звертається до астрології, шукаючи відповіді у рисах характеру, властивих певним знакам Зодіаку.

Розглянувши крізь астрологічну призму, ми можемо виділити кілька типів зодіакальних знаків, які статистично частіше за інших схильні до проявів аб'юзу у стосунках. Звісно, це лише умовні узагальнення, а не вирок.

1. Скорпіон

Скорпіони відомі своєю надмірною активністю, пристрастю та власністю. Ці якості можуть проявлятися в аб'юзивних стосунках, коли Скорпіон намагається контролювати партнера, маніпулювати ним або емоційно шантажувати.

2. Овен

Овни імпульсивні, запальні й не завжди вміють стримувати свої емоції. Це може призвести до спалахів гніву, образ і навіть фізичного насильства.

3. Лев

Леви потребують постійної уваги й захоплення. Якщо вони не отримують бажаного, то можуть стати ревнивими, владними й жорстокими.

4. Рак

Раки емоційно чутливі й мінливі. Їхня невпевненість у собі може виражатися в емоційному шантажі, маніпуляціях і постійній потребі в запевненнях.

5. Козоріг

Козоріг відомий своєю прагматичністю, амбітністю й самоконтролем. Ці якості можуть зробити жорстким й нетерпимим до помилок інших людей. У деяких випадках це може призвести до аб'юзивних стосунків, коли Козоріг критикує, знецінює й принижує партнера.

Важливо пам'ятати:

  • Ці описи не є остаточною характеристикою всіх людей даного знаку.
  • Аб'юзивна поведінка — це не норма, незалежно від знаку Зодіаку.
  • Якщо ви відчуваєте себе жертвою аб'юзу, зверніться за допомогою до психолога або фахівця.

Раніше "Телеграф" розповідав, про найпоширеніші знаки Зодіаку серед багатіїв. Окрім цього, вас може зацікавити стаття професії за знаком Зодіаку.