Як перетворити звичайну річ на потужний амулет: захистіть себе та своїх близьких

Читать на русском
Автор
545
Створіть власний амулет із будь-якого предмета (фото створене з допомогою ШІ)
Створіть власний амулет із будь-якого предмета (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Навіть такі прості речі, як старі ключі чи біжутерія можуть стати справжніми оберегами

З давніх-давен люди вірили в магічну силу амулетів — невеликих предметів, які носять із собою для захисту, щастя та удачі. Як правило, амулетами слугували спеціально створені прикраси з каменів, металів чи символічними зображеннями. Проте чи можливо перетворити звичайну річ на справжній оберіг?

Виявляється, цілком! Адже сила амулета залежить не стільки від його фізичної форми, скільки від закладеної в нього енергії. Отож, навіть повсякденний предмет може стати вашим особистим талісманом. Головне — зарядити його позитивними намірами та вірою у власні можливості.

У цій статті ми розглянемо кілька простих кроків, які допоможуть перетворити будь-яку річ на амулет.

Інструкція, як зробити амулет:

1. Виберіть предмет.

Це може бути що завгодно: прикраса, камінь, монета, іграшка, ручка, брелок — усе, що вам подобається і з чим ви відчуваєте зв'язок. Віддавайте перевагу речам, які вам приємні на дотик, мають для вас особливу цінність або пов'язані з вашими бажаннями.

2. Очистіть предмет.

Промийте його під проточною водою, щоб змити з нього чужу енергетику. Можна потримати його над полум'ям свічки, окурити димом ладану або пахощів. Візуалізуйте, як із предмета йде все негативне.

3. Зарядіть предмет.

Візьміть предмет у руки, зосередьтеся на своїх бажаннях і візуалізуйте, як амулет допомагає вам їх досягти. Можна прочитати молитву, мантру або змову. Покладіть амулет на ніч під місячне світло або на сонце, щоб зарядити його природною енергією.

4 Активуйте амулет.

Одягніть його на себе, покладіть у кишеню або сумку. Частіше контактуйте з ним, думайте про свої бажання й уявляйте, як амулет допомагає вам їх реалізувати.

5. Доглядайте за амулетом.

Регулярно очищайте його від негативної енергії. Дякуйте йому за допомогу. Зберігайте його в спеціальному мішечку або скриньці.

Пам'ятайте:

Сила амулета залежить від вашої віри в нього. Що більше уваги й енергії ви йому присвячуватимете, то сильнішим він буде. Не використовуйте амулети для злих цілей.

Кілька прикладів, як можна наділити звичайні речі властивостями амулета:

  • Монета. Може стати амулетом на багатство. Для цього її потрібно зарядити на зростаючому місяці, читаючи змову на удачу.
  • Камінь. Може стати амулетом захисту. Для цього потрібно вибрати камінь, який підходить вам за знаком зодіаку, і зарядити його своєю енергією.
  • Прикраса. Може стати амулетом кохання. Для цього потрібно подарувати її коханій людині або зарядити її на любов.
  • Ручка. Може стати амулетом удачі в навчанні або роботі. Для цього потрібно нею писати свої цілі та бажання.

Вірте в силу амулетів, і вони обов'язково допоможуть вам!

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не можна давати в борг сіль. Окрім цього, вас може зацікавити чому не можна ламати хліб. Ми поділилися цікавими прикметами та забобонами.