Не поспішайте позбутися свого грошового дерева: забобони та прикмети, які змусять вас подумати двічі

Читать на русском
Автор
1533
Захоплююча таємниця грошового дерева (фото створене з допомогою ШІ)
Захоплююча таємниця грошового дерева (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Як давні прикмети можуть вплинути на ваше рішення відпустити цю рослину зі свого життя

Грошове дерево, або товстянка, — це популярна кімнатна рослина, яка не тільки прикрашає інтер'єр, але й вважається символом достатку і благополуччя. За народними повір'ями, якщо правильно доглядати за грошовим деревом, воно принесе своєму власнику гроші, удачу та успіх.

Однак, що робити з грошовим деревом, якщо його потрібно віддати, подарувати або викинути? Чи не призведе це до втрати грошей і благополуччя? Досліджуємо це питання через призму народних прикмет разом з glavred.

Прикмети і забобони

За деякими прикметами, грошове дерево не можна віддавати або дарувати, оскільки це може призвести до втрати грошей. Вважається, що рослина прив'язується до свого будинку і енергетики, і якщо її віддати, вона забере з собою удачу і достаток.

Інші прикмети стверджують, що грошове дерево можна віддавати або дарувати, але при цьому потрібно дотримуватися певних правил. Наприклад, можна подарувати рослину тому, хто щиро бажає вам добра і удачі. При цьому потрібно прийняти від подарованого символічну плату, наприклад, одну гривню або обміняти на якийсь предмет. Таким чином, ви не порушите енергетичний баланс і не втратите своє благополуччя.

Що робити, якщо грошове дерево засохло

Якщо грошове дерево засохло, його не можна просто викинути. Вважається, що це принесе нещастя. Краще спалити рослину або поховати її в землі, подякувавши за все добре, що вона принесла вам. Також можна поставити на місце нове грошове дерево, яке буде продовжувати притягувати достаток і благополуччя.

Вибір, віддавати, подарувати або викинути грошове дерево, залишається за вами. Якщо ви вірите в прикмети, то краще дотримуватися їх.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не можна прибирати павутину в будинку. Окрім цього, вас може зацікавити як допомогти петунії продовжити життя.