П’ять жіночих імен, які є магнітами для нещасть та ворогів

Читать на русском
Автор
Не щастить жінкам із п’ятьма іменами
Не щастить жінкам із п’ятьма іменами. Фото Freepik

Фортуна часто повертається до них не тим боком

Багато людей вірять, що вибір імені може відіграти вирішальну роль у житті людини. Вирізняють кілька жіночих імен, які можуть притягувати ворогів, неприємності та проблеми.

За словами іменологів, є п’ять імен жінок – магнітів для нещасть. Про значення імен Аврора, Ада, Інна, Кіра та Варвара пише "Фокус".

Аврора

Упертість та амбітність часто заважають Аврорі отримувати те, про що вона мріє. Ця жінка може жорстоко діяти, якщо хтось стоїть на її шляху, в результаті нерідко наживає собі ворогів. Поки Аврора йде головами, у неї стає більше заздрісників і злостивців.

Ада

Жінки з цим ім’ям можуть бути нещасні та самотні. Їхній непростий вибуховий характер зазвичай заважає побудові гармонійних відносин. Чоловіки часто не розуміють Аду, далі дружби не підпускають, через що їй залишається страждати.

Інна

Інна — особистість із сильною енергетикою, яка притягує до себе проблеми та випробування. Протягом життя жінка з цим ім’ям може мати справу з кількома трагедіями. До поточних неприємностей вона може звикнути. На щастя, ці біди здатні загартувати Інну й зробити її сильнішою.

Кіра

Довірливий та наївний характер може загрожувати небезпекою для Кіри. Щирістю цієї жінки часто користуються токсичні люди. Кіра може зіткнутися з насильством у відносинах та тиском на роботі. У житті жінок із цим ім’ям чимало страждань.

Варвара

Власниця цього імені не вміє чути інших, а всі поради пропускає повз вуха. Варвара не готова йти на компроміси, через що постійно опиняється у центрі скандалів та розглядів. Вічні конфлікти можуть дуже ускладнити життя цієї дівчини.

Раніше "Телеграф" писав, про які імена жінок іменологи говорять "сильні та незалежні". Такі жінки нікому не підкорятимуться.

Матеріал має суто розважальний характер. Пам’ятайте, що незалежно від імені, людина сама будує свою долю!