Пройдіть простий тест і дізнайтесь, чого вам не вистачає від другої половинки

Читать на русском
Автор
Цей простий тест допоможе розібратися у собі
Цей простий тест допоможе розібратися у собі. Фото pixabay.com

Просто подивіться на картинку та виберіть одне зображення

Рано чи пізно у відносинах, особливо тривалих, настає момент, коли здається, що вам чогось не вистачає. Відповідь на питання, чого саме ви недоотримуєте, криється у вашій підсвідомості. Ми вже розповідали про простий тест, який підкаже куди веде вас життя, а сьогодні ділимося тестом, щоб дізнатися, чого вам вистачає у відносинах з другою половинкою.

Все що вам потрібно — подивитися на картинку і вибрати одне з зображень, що сподобалися на ній.

Отже, уважно подивіться на картинку та оберіть одне дерево

Результати тесту:

1 — Вам не вистачає романтики з коханою людиною. Швидше за все на початку стосунків вона була, але згодом розтанула. Сміливо скажіть про це партнерові і все налагодиться.

2 — Вам не вистачає різноманітності у відносинах. Рутина вже оселилася у ваших любовних взаєминах, і потихеньку отруює життя. Вирішіть разом із коханою людиною, як це можна виправити.

3 — Вам недостатньо підтримки та турботи від коханого. Ви вже настільки звикли один до одного, що такі важливі елементи стосунків, як підтримка та турбота, втратили свою силу. Обговоріть цей момент із партнером, щоб разом вирішити проблему.

4 — Вам не вистачає вчинків з боку партнера. Швидше за все, він уже на початку підкорив ваше серце та заспокоївся. Натякніть партнеру, що ви очікуєте від нього вчинків, щоб і надалі вас підкорювати.

5 — Вам не вистачає спокою. Ви спокійна людина, яку весь час намагаються затягнути в якісь заходи та пригоди, які вам не до вподоби. Поговоріть із партнером про те, щоб розділити дозвілля та проводити окремо час так, як буде комфортно вам обом.

6 — Вам не вистачає пристрасті. Швидше за все це відбувається через те, що стосунки тривають багато часу. Пристрасть та прояви кохання з часом згасають. Обговоріть з другою половинкою, як можна підлити олії у вогонь ваших стосунків.

Раніше "Телеграф" ділився не менш цікавим психологічним тестом, який підкаже, які ваші найсильніші сторони. Все, що вам потрібно буде зробити, це подивитися на картинку.