Втрати, смерть та вибухи: таролог обнадіяла прогнозом для росії на найближчі місяці

Читать на русском
Автор
1508
Таролог не обіцяє росіянам нічого доброго
Таролог не обіцяє росіянам нічого доброго. Фото krymr.com

Про смерть російського лідера таролог прямо не говорить, проте попереджає про глобальні зміни

Обстановка в країні-агресорі все більше розпалюватиметься, впевнена таролог Стелла. І хоча про можливу дату смерті путіна вона не говорить, все ж не обіцяє росії ніяких позитивних змін.

Таролог Стелла в інтерв’ю Youtube-каналу "Тор" озвучила сумний прогноз для рф. Поворотні події, за її словами, можуть статися до кінця 2023 року.

Так, Стелла заявляє, що найближчими місяцями росіяни зіткнуться із втратами та смертями на їхній території. Більше того, таролог прогнозує глобальні трансформації у країні-терористі.

"У росії якась сила припинить своє існування – це буде щось дуже глобальне, це принесе жах на росію, там не знатимуть, що робити. Там щось горітиме, вибухи, прильоти – все приноситиме смерть і втрати росії", — заявила таролог у прогнозі на кінець поточного року.

Раніше про великі неприємності для росії говорила відьма Марія Тиха. За її словами, українська армія зможе потопити кілька російських кораблів і зробити "подарунки" для окупантів на захопленому півострові Крим.

Нагадаємо, тарологія, астрологія, екстрасенсорика не є офіційними науками. Варто оцінювати прогнози астрологів, тарологів, мольфарів та інших подібних осіб критично, жодних гарантій, що та чи інша інформація здійсниться, ніхто не дає.