Ворожіння на Андрія: топ-4 точних способи дізнатися ім’я свого судженого

Читать на русском
Автор
23102
Ніч напередодні Андрія Первозванного — чарівна пора, коли можна "нагадати" собі нареченого
Ніч напередодні Андрія Первозванного — чарівна пора, коли можна "нагадати" собі нареченого. Фото pexels.com

Ніч на Андрія — чудовий час для ворожіння та народних обрядів.

Згідно з церковним календарем на перший зимовий місяць, 13 грудня відзначається день апостола Андрія Первозванного, який був рідним братом апостола Петра. У народі вірять, що ніч перед святом чарівна і в цей час можна передбачити свою долю. Тому ближче до вечора 12-го грудня дівчата збираються і ворожать на долю, кохання та нареченого.

Таролог miss.tarro78 поділилася добіркою класних і дуже простих способів, як дізнатися свою долю, які можна виконати в сучасних умовах. Вам не знадобиться нічого надприродного, лише щире бажання дізнатися про ім’я свого майбутнього чоловіка.

Ворожіння на ім’я нареченого в ніч на Андрія 13 грудня

  • У ніч із 12 на 13 грудня візьміть кілька цибулин, на кожній напишіть ім’я хлопця, і помістіть цибулини у воду. Яка цибулина перша проросте, від того й чекайте на запрошення заміж.
  • На Андрія треба вибігти на вулицю, зупинити першого зустрічного та спитати його ім’я. Вірять, що таке ім’я буде й у майбутнього чоловіка.
  • У ніч на 13 грудня покладіть під подушку мішечок з написаними на окремих папірцях чоловічими іменами (11 імен пишіть на свій розсуд, а один папірець залиште порожнім). Вранці витягніть одну з папірців. Яке ім’я представиться – так і зватимуть майбутнього чоловіка. Якщо ж дістався порожній папірець, це означає, що ім’я нареченого поки що залишиться таємницею.
  • У миску налийте води, а на краях судини закріпіть шматки паперу з іменами. На середину води пустіть запалену свічку в човні з горіхової шкаралупи і чекайте, поки вона не припливе до одного з країв із чоловічим ім’ям. Той і стане вашим нареченим.

Раніше "Телеграф" нагадував, що наприкінці року в Україні відзначатимуть Різдво за григоріанським календарем. Ми також розповідали, у чому різниця між датами 25 грудня та 7 січня.