Натовп невідомих побив військового: постраждалий із серйозними травмами у лікарні (фото, відео)

Читать на русском
Автор
2644
Причини конфлікту між чоловіками невідомі
Причини конфлікту між чоловіками невідомі. Фото Скрін із відео

Поліція оперативно розшукала нападників

На Одещині четверо чоловіків побили українського військовослужбовця. Потерпілий зараз у лікарні з набряком мозку.

Про це повідомляє "Думська". Інцидент потрапив на камери зовнішнього відеоспостереження.

Старшого сержанта ЗСУ побили у неділю, 22 жовтня, у місті Чорноморськ біля магазину "Верже" на вулиці Лазурній. На камері відеоспостереження видно, як один чоловік підійшов і вдарив військового кулаком в обличчя, після чого той упав. Тут до нападника підійшли ще троє чоловіків, і вони вчотирьох нахилилися над потерпілим і ногами кілька разів ударили в область голови. Що спричинило конфлікт між чоловіками на цей час невідомо.

За інформацією родичів потерпілого, зараз він із переломом шиї та набряком мозку перебуває у лікарні. Також нападники пограбували військового, забравши мобільний телефон, військовий квиток та банківські картки.

В обласному управлінні Нацполіції вже відкрили кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 ККУ "Хуліганство" та встановили особи нападників. Проте класифікацію справи можуть змінити після висновків експертів про тілесні ушкодження воїна.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що ДБР ухвалив вирок офіцеру, який побив строковика. Відео побиття викликало хвилю негативу у мережі.