В військкоматі знову жорстоко відлупцювали чоловіків? У ТЦК прокоментували нове резонансне відео

Читать на русском
Автор
2152
В військкоматі знову жорстоко відлупцювали чоловіків? У ТЦК прокоментували нове резонансне відео

Інцидент стався у Тернополі

Не встигли українці відійти від скандалу зі побиттям чоловіка у військкоматі Самбора, як у мережі з’явилося аналогічне відео вже з Тернополя. У злочині також підозрюють працівників ТЦК.

Так, за даними популярного тернопільського Instagram-паблику "misto.te, у місцевому військкоматі сталося побиття. Автори посту опублікували відео, на якому видно, як чоловіки у військовій формі жорстоко б’ють кількох чоловіків. Побиття супроводжувалося криками та образами.

Увага. На відео присутні кадри насильства – 18+.

Варто зазначити, що на цьому фоні на офіційній сторінці Тернопільського ТЦК та СП з'явився пост. Судячи з його змісту, там підтверджують факт побиття своїми співробітниками. Військові пообіцяли розібратися із ситуацією.

"Що спровокувало конфлікт? Словесні образи та зухвалість з боку громадян по відношенню до працівників ТЦК СП? Приниження їх гідності? Нанесення удару військовослужбовцю, як на одному з відео? Для з`ясування усіх обставин, які відбулися, керівництвом Тернопільського ОТЦК СП призначено службову перевірку, за результатами якої буде вжито відповідних заходів", — йдеться у повідомленні.

На інцидент також відреагував і мер Тернополя. У своєму Telegram-каналі він пише, що наполягає та підкреслює для "окремих" працівників ТЦК на коректному відношенні до мобілізованих тернополян.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з’явилися нові деталі та побиття ухилянта на Львівщині.