"Ось як приманювати ворога": бойовий медик захопив у полон вісьмох окупантів (відео)

Читать на русском
Автор
5428
Окупант потрапив у полон
Окупант потрапив у полон

Історія, яка гідна стати сценарієм для голлівудського фільму

Бойовому медику зі складу Збройних сил України, які вже 117 днів поспіль боронять українські землі від ворога з росії, вдалося взяти у полон вісьмох окупантів.

Про це на своїй сторінці у Твіттері написав офіцер 95-ої окремої десантно-штурмової бригади Юрій Кочевенко. За словами українського захисника, одному з російських загарбників, які намагалися поцупити речі бійців ЗСУ, медик прострелив ногу, решта ж — з переляку здалися.

Інцидент трапився, коли наші військові отримали новеньку форму. Проте, через те, що гарячі бої тривають, вирішили розійтися по позиціях, а обновки розібрати вже згодом. Пізніше військовий медик 95-ї ОДШБр вирішив все ж повернутися, аби взяти для себе щось з одягу, і раптом побачив російських солдатів, які вже копирсаються в обновках для ЗСУ.

Довго не роздумуючи, медик поцілив в одного з загарбників, простреливши йому нижню кінцівку, інші ж солдати злякалися і одразу здалися в полон українцям.

"Привезли нову форму. Хлопці до часу залишили на купі і пішли по позиціям. Згодом медик вирішив повернутися щось собі підібрати, а там вже вісім риються в нашій формі. Одному ногу прострелив, решта з переляку здалися. Результат — медик взяв в полон 8 орків. Вірте в ЗСУ!" — йдеться в тексті публікації Кочевенка.

Зверніть увагу, що на відео присутня ненормативна лексика!

У коментарях під відеозаписом користувачі мережі відзначають, що українські військові найкращі, тож неодмінно переможуть загарбників з росії.

А дехто підкидує захисникам гарну ідею — ловити окупантів на нову форму.

Медик взяв у полон 8 окупантів - обговорення в мережі
Реакція користувачів мережі

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Раніше "Телеграф" повідомляв, як в Україні вперше назвали, скільки ворожої техніки знищили українські захисники у боротьбі з російськими окупантами.

Також нагадаємо, що напередодні, українцям вдалося знищити командно-розвідувальний центр окупаційної армії.