В Україні за зґвалтування судитимуть першого російського окупанта (фото)

Читать на русском
Автор
5612
СБУ скерувала до суду справу про зґвалтування під час війни
СБУ скерувала до суду справу про зґвалтування під час війни

Загарбник вбив чоловіка прямо на очах дружини, після чого знущався з українки спільно з товаришем

Представники Служби безпеки України завершили розслідування чергового злочину солдата окупаційної армії. Загарбник, який перебував у нетверезому стані, жорстко вбив жителя Київської області на очах у дружини, а після нещадно катував українку спільно з товаришем по службі.

Перевірені новини про війну і не тільки — шукайте в нашому Telegram

Про це у понеділок, 30 травня, пресцентр Служби безпеки України повідомив на своїй сторінці в соцмережі, відзначивши, що окупанти вчинили щодо жінки низку дій сексуального характеру, при цьому погрожуючи їй розстрілом. Наразі правоохоронці мають достатню кількість доказів і свідчень очевидців, аби покарати окупанта, згідно з чинним законодавством України.

Окупант, який зґвалтував жительку Київської області
Михайло Романов, який обґрунтовано звинувачується у страшному злочині

Як вдалося встановити у рамках слідства, військовослужбовець в/ч 8954, яка дислокується у місті Чебаркуль Челябінської області росії, Романов Михайло Сергійович під час окупації зґвалтував жительку одного з населених пунктів Броварського району Київської області.

російський солдат спільно з товаришем по службі вдерся до помешкання молодої пари, вбили беззбройного мирного чоловіка, а після цього разом жорстоко ґвалтували його дружину. Опиратися жінка змоги не мала, адже їй погрожували розстрілом.

"СБУ продовжує викривати воєнні злочини окупантів та збирає доказову базу для міжнародного трибуналу – аби жоден окупант не залишився безкарним", — наголосили у відомстві.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як в Україні проходив перший судовий процес за участі солдата окупаційної армії, який застрелив мирного жителя Сумської області.