Людей відомого українського "авторитета" запідозрили у масовій бійці у Відні (відео)

Читать на русском
Автор
4895
Олександр Петровський встиг виїхати з України до закриття кордонів
Олександр Петровський встиг виїхати з України до закриття кордонів

Очевидці кажуть, що побиття було дуже жорстоким

У центрі Відня, поряд з одним із відомих австрійських готелів, днями сталася жорстока масова бійка. Важливо, що її учасниками стали пасажири машини з українськими номерами. Внаслідок зіткнення двох громадян Австрії було госпіталізовано.

Подробиці повідомляє "Телеграф", посилаючись на дані Heute та "Дніпро Оперативний".

Надійне джерело новин – підпишись на наш Telegram

Інцидент зафіксували на вулиці Кернтнер Рінг. Посеред білого дня на дорозі зупинилося кілька машин, після чого їхні пасажири "схльоснулися" у рукопашному бою. Проте сили були дуже нерівні, тому двох жителів Відня швидко нокаутували, а інші учасники бійки встигли втекти.

Перехожі навіть не намагалися втрутитися в розбірки, злякавшись, а тому відразу викликали поліцію. Завдяки людям, які встигли зняти те, що відбувається, на відео, вдалося з’ясувати, що нападники пересувалися на автомобілі з українськими номерами.

Як зазначають у поліції, бійці передувала серйозна суперечка, проте нібито не з політичних мотивів. Цілком можливо, що автомобілі з українськими номерами раніше знаходилися на зупинці для місцевих таксі, і їх попросили прибрати. Реакція немісцевих виявилася вельми агресивною. Травми отримали двоє таксистів — 47-річний та 48-річний знайомі.

За інформацією джерел "Дніпра Оперативного", машина BMW X5, на якій учасники бійки поїхали з місця злочину, має реєстрацію на Дніпропетровщині. Більше того, цілком імовірно, що буйними хлопцями, котрі влаштували розбірки посеред Відня, виявилися члени групи дніпровського бізнесмена Олександра Петровського. Частина ЗМІ називає його місцевим "авторитетом" і навіть повідомляє його прізвисько — Нарік.

У будь-якому разі правоохоронці все ще знаються на ситуації, шукають винних і обов’язково їх покарають. При цьому представник фракції FPÖ Домінік Непп уже висловився за те, щоби цих українців негайно відправили додому. Цілком імовірно, що інцидент вплине на дипломатичну ситуацію між Австрією та Україною.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, скільки біженців з України зараз перебувають у країнах Європи, залишивши рідні краї через війну.

Також ми писали про три категорії людей, які виїхали, які навряд чи вирішать повернутися назад додому.