У Туреччині заарештували екс-депутата українця за умисне вбивство: жертви – його діти (фото)

Читать на русском
Автор
4940
Арешт чоловіка
Арешт чоловіка

Чоловік працює проректором в одному з харківських вишів та перебуває у відпустці "за власний рахунок"

Убив двох дітей та намагався вбити дружину — у Туреччині поліція заарештувала українця, якого звинувачують у навмисному вбивстві.

Про це повідомляє турецьке видання "Sabah".

Трагедія сталася у Аланії у районі Сарай Махаллесі. Вбивство сталося вранці, близько 8.30 сусіди почули жіночі крики. Вони викликали поліцію. Повідомляється, що вбито 4-річного хлопчика та його 6-річну сестру. Чоловіка затримала поліція, яка направила його до суду, де українця заарештували за звинуваченням у умисному вбивстві.

Олексій навроцький заарештований у Туреччині
Чоловік під час затримання
В Туреччині українець вбив своїх дітей
Медики, що прибули, констатували смерть дітей

У групі регіону у соцмережі поділилися деталями того, що сталося. Як з’ясувалося, пара приїхала з України, винаймала житло. Чоловік займав верхній поверх разом із дітьми, а жінка була внизу зі свекрухою. Мати дітей повідомила, що їй вдалося врятуватися, замкнувшись у кімнаті.

Заарештованого чоловіка називають Олексій Н. Повідомляється, що вони з Харкова. Регіональне видання Newsroom дізналося, що йдеться про Олексія Навроцького. Чоловікові 37 років, до 2014 року працював помічником нардепа Верховної ради, а з 2015 року став депутатом міської ради. До початку російського вторгнення обіймав посаду проректора з наукової роботи у ХНУ імені В.Н.Каразіна. Зазначається, що з березня значиться у відпустці "за власний рахунок".

У коментарях користувачі повідомляють про нестабільний психічний стан чоловіка.

Подвійне вбивство в Туреччині
Коментар до новини у місцевій групі у соцмережі

Раніше "Телеграф" писав про суд над російським окупантом, який вбивав громадянських людей в Україні.