Бабусю та онука поховали разом: під Бучею знайшли тіла нових жертв окупантів (фото)

Читать на русском
Автор
5374
Люди були застрелені ще наприкінці лютого
Люди були застрелені ще наприкінці лютого

Росіяни розстрілювали місцевих жителів біля їхніх будинків

Звірства російських окупантів у передмісті Києва продовжують привертати до себе увагу світового суспільства, адже постійно спливають нові факти. Так, наприклад, у Бучанському районі все ще знаходять тіла розстріляних місцевих жителів. 21 травня у Бузовому було перепоховано бабусю та онук, убитих у дворі власного будинку.

Подробиці розповіли у пресслужбі поліції Київської області, передає "Телеграф".

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Жителі Бузової постраждали від російського навали одними з перших — вогневу міць противник використав проти мирного населення ще наприкінці лютого. Саме тоді від кулі окупантів загинула літня жінка, а через кілька днів, вже на початку березня — і її 27-річний онук.

Звірства росіян в Бучі
Так проходила ексгумація тіл мешканців Бузової

Люди були розстріляні просто посеред власного двору, не маючи змоги втекти чи сховатися.

Поховати тіла та віддати належні почесті покійним родичі змогли лише через два місяці — бабусю та онука поховали на місцевому цвинтарі у присутності поліцейських, які допомагали з ексгумацією.

Звірства росіян в Бучі
Невинно вбитих цивільних нарешті провели з належними почестями

Загалом, зазначає пресслужба Нацполіції Київщини, правоохоронцями по всій області було виявлено та досліджено 1290 тіл загиблих мирних мешканців. При цьому розслідування воєнних злочинів росіян продовжується.

Нагадаємо, що днями було оприлюднено нові факти, що підтверджують хаотичні розстріли мешканців Бучі за їхні спроби захистити рідне місто. Чоловіків водили на допит вервечкою, а потім зігнали під "штаб росіян" та відкрили прицільний вогонь.