Партизани працюють? У Мелітополі знайшли ще два тіла окупантів

Читать на русском
Автор
14433
Мелітополь – це Україна
Мелітополь – це Україна. Фото Колаж "Телеграфу"

У місті діє український опір, який не лише передає дані розвідці, а й бере правосуддя у свої руки

Поки у тимчасово окупованому Мелітополі російські військові та його ставленики обманюють навіть колаборантів, самих окупантів потроху ліквідують.

Про це повідомляє видання РІА "Мелітополь". За інформацією журналістів, два тіла знайшли в районі теплотраси по вулиці Героїв України.

На місці події були присутні як поліцаї, котрі співпрацюють з окупантами, так і машина представницького класу. Про НП подробиць не повідомила ні окупаційна влада, ні російські ЗМІ, які діють на захопленій території. Є інформація про роботу партизанського руху, нібито вони вбили двох високопоставлених окупантів.

В Мелітополі вбили двох окупантів
Тіла з місця забрали у пластикових пакетах

За інформацією міського голови Мелітополя Івана Федорова, у місті сильні протестні настрої, попри те, що виїхали до половини мешканців настеленого пункту. Колаборанти та окупанти розділилися на угруповання, які конкурують між собою.

Людей продовжують викрадати і залякувати, грабують школи та дитячі садки. У Мелітополі діє партизанський рух, який не тільки провів понад 20 операцій опору, але ліквідував понад 100 окупантів і передає дані розвідці.

Раніше "Телеграф" писав, що в Мелітополі окупанти намагаються насадити не просто російські ідеали, а наративи часів Російської імперії, зокрема — згадали про Таврійську губернію. До цього заповнили місто радянською символікою.