"Він в туалет хотів - ми його у спину": росіянин розповів матері, як вбив полоненого українця

Читать на русском
Автор
4543
Росіяни вбивають людей пострілами в спину
Росіяни вбивають людей пострілами в спину. Фото ura.ru

Матір солдата спочатку не зрозуміла, що їй розповідають про звірячі вбивства, які чинять саме росіяни

Майже всі злочини російських окупантів на українських землях пронизані жорстокістю та цинізмом, однак деякі з них вражають настільки, що не вкладаються в голові адекватних людей. Так, російський військовий зізнався, що він розстріляв полоненого в спину за те, що той хотів в туалет.

Про це свідчить перехоплення розмови росіянина з мамою, яке Служба безпеки України опублікувала у п'ятницю, 13 травня.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Так, окупант у телефонній розмові розповів своїй матері подробиці вбивства полоненого українця.

"Він там у туалет хотів сильно. Йому сказали: "Зараз додому поїдеш. Іди, каже, у туалет сходи, і поїдеш". Все, він пішов — ми його в спину", — повідомив російський солдат.

Схоже, що ця історія шокувала навіть матір росіянина. Спочатку вона не зрозуміла, що це саме росіяни розстрілюють полонених українців і заявила: "От вони так і роблять…своїх розстрілюють". На що її син чітко відповів: "Ні, це ми його розстріляли…хохла".

Після цієї фрази жінка поцікавилася, куди російські солдати передають військовополонених, на що отримала відповідь, що окупанти їх просто вбивають.

У СБУ зазначили, що це черговий доказ того, що російська армія порушує Женевську конвенцію щодо поводження з військовополоненими. Служба безпеки України збирає всі докази жорстокості окупантів, щоб потім вони за це відповіли.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що дружина російського загарбника, який воює на харківському напрямку, заявила про бажання спостерігати за болісною смертю звичайних мирних українців та їхніх дітей. Про це вона відверто повідомила у телефонній розмові з обранцем.