"Щодня б по вуху та пальцю відрізала": дружина окупанта мріє вбивати українських дітей (перехоплення)

Читать на русском
Автор
1618
Українців насильно депортують у Росії, і вони, як і раніше, у небезпеці
Українців насильно депортують у Росії, і вони, як і раніше, у небезпеці

"Мирні" росіяни вражають своєю агресивністю

Дружина російського загарбника, який воює на харківському напрямку, заявила про бажання спостерігати за болісною смертю звичайних мирних українців та їхніх дітей. Живучи в одному з прикордонних з Україною міст жінка обурена, що насильно депортована з окупованих територій України малеча відмовилася створювати малюнки до 9 травня.

Про бесіду російського солдата з агресивною дружиною стало відомо з нового перехоплення, опублікованого СБУ.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

За словами жінки, вона просто сказилася, почувши, що діти не вважають День перемоги "своїм святом". Ще більше її обурив факт відмови від участі у заходах до цієї меморіальної дати. Навіть такої дрібниці для росіянки вистачило, щоби вся справжня нацистська сутність швидко вилізла назовні.

Без зазріння совісті вона зізнається, що якби працювала з депортованими дітьми, то б колола їм наркотики і бажала б "здохнути в муках".

"Я б їм пі*ьки різала, зірки на спинах вирізала і взагалі по вуху б щодня відрізала, по пальцю, щоб їм боляче так було", — тараторить вона в трубку, а на зауваження чоловіка про її виняткову "доброту", додає: — Ненавиджу цих українців".

Ще один із варіантів розправи, який прозвучав від неї — це розстріл дітей.

Втім, чимало хто не має жалості навіть до власних родичів, відправлених на війну. Як вже писав "Телеграф", одна з дружин військовослужбовців рф говорила з ним самим про можливість його поранення — для отримання грошової винагороди.

Тим часом багатьох інших окупантів їхні близькі вже не дочекалися. І незважаючи на заяви влади про "безвісти зниклих", більшість таких зниклих перебувають на полігоні поблизу Донецька. За словами російських солдатів, місце складування трупів загиблих бойових товаришів виглядає виключно як звалище.